8 létesítmény

203 kiadó szoba

SZÉP kártya elfogadás

Évi több ezer vendég

ÜDVÖZÖLJÜK AZ MTA ÜDÜLÉSI KÖZPONT WEBOLDALÁNAK FŐOLDALÁN

Létesítményeink elsődleges célja, hogy nyugodt pihenést, feltöltődést biztosítson a legkiválóbb magyar kutatóinknak,
tudósainknak a teremtő alkotáshoz.
Emellett szeretnénk lehetőséget biztosítani Önnek és családjának is a kikapcsolódáshoz. 

Szálláshelyeink fejlesztésén és korszerűsítésén folyamatosan dolgozunk.
Üdülőink továbbá kiváló helyszínt biztosítanak konferenciák, tréningek, üzleti és családi rendezvények, esküvők számára is.

Bízunk benne, hogy Önök is minket választanak majd a családi vagy baráti utazásukhoz.
Ezen a főoldalon gond nélkül böngészheti létesítményeinket.

FOGLALJON EGYSZERŰEN A FŐOLDALON

AKADÉMIA PANZIÓ

Különleges élmény visszatérni egy kiadós történelmi várlátogatásra ebbe a patinás, felújított műemlék épületbe. Foglaljon szobát még ma az antik bútorok és a barokk birodalmába!

MÁTRAFÜRED HOTEL AKADÉMIA

Egyedülálló pihenési lehetőség egy egyedülálló magyar régióban. Tiszta levegő, nyugalom és csend teljes harmóniája várja Önt nálunk, ha üdülőnkben száll meg. Legyen szó családi vakációról, céges eseményekről vagy csak egy romantikus hétvégéről, itt megtalálja, amit keres. Minket választva belekóstolhat az egykori magyar grófok legendás hétköznapjaiba.

MÁTRAHÁZAI AKADÉMIAI TUDÓS ÜDÜLŐ

Élvezze ki Ön is a Mátra varázslatos kincseit! Üdülőnk egy igazán különleges hegyvidéki környezetben található, körbevéve több hektárnyi erdővel, elképesztő nyugalommal és a természet minden élményével. Garantáljuk, hogy a feltöltődés és a kikapcsolódás nálunk nem lesz hétköznapi.

ERDŐTARCSAI AKADÉMIAI ÜDÜLŐ ÉS ALKOTÓHÁZ

Szálljon meg Ön is a festői hangulatú “kastélyos” községben, ahol lenyűgöző táj és három hektárnyi élmény várja! Csendes környezet, patinás barokk stílus, gondozott kastélypark, kerti tó, szökőkút. Mind tökéletes kellékei a nyugodt és pihentető feltöltődésnek. Innen a főoldalról rögtön átléphet az üdülő saját aloldalára.

BALATONALMÁDI AKADÉMIAI ÜDÜLŐ

Üdülőnkben Balatonalmádi központi helyén várjuk Önt, körülbelül 100 méterre a Balaton partjától, zavartalan környezetben. Válassza a 21 hangulatos, klimatizált szobáink egyikét és pihenjen meg a gondozott, saját kertünkben. Ezután töltődjön fel a nyári napsugarakban és mártózzon meg a Balaton kellemes vizében!

BALATONVILÁGOSI AKADÉMIAI ÜDÜLŐ

Senkinek sem kell elmesélni, hogy mennyire hangulatos nyaralni a magyar tenger partján. Ezt egyszerűen csak át kell élni. Újra és újra. Közvetlen tóparti kapcsolattal, karbantartott privát parkkal és 27 klimatizált szobával várjuk minden kedves Balaton-rajongót! Üdülőnkben nemcsak a balaton-parti élmények várják, hanem jóízű ételeink és segítőkész kollégáink is.

BALATONFÜREDI JÓKAI ÉS KISFALUDY TÁRSASÜDÜLŐK APARTMANJAI

Üdülőink bármelyike kiváló választás azoknak az apartman típusú szálláskedvelő vendégeknek, akik a Balaton-part északi fővárosában szeretnének jó áron kikapcsolódni. Ha nem igénylik a külön ellátást és nem ragaszkodnak a szállodai reggelihez, érdemes nálunk megszállni. 29nm2-es, főzési lehetőséggel felszerelt garzonjaink 4 főre lettek tervezve és 300 méterre találhatóak Füred legnagyobb szórakoztató strandjától, a 44 ezer nm2-es Kisfaludy Strandtól.

DOMUS 'COLLEGIUM HUNGARIKUM'

Nagyszerű megoldás azoknak, akik szeretnének szálláshelyükön továbbtanulni és olvasgatni. Kellemes, nyugodt pihenőhely, könyvtárszoba és külön dolgozóhelyiség biztosítja vendégházunkban az aktív kikapcsolódást.

Kedves Vendégünk,
Lepje meg szeretteit Karácsony alkalmából egy pihentető belföldi üdüléssel! Az utalvány a vásárlástól számított egy évig érvényes.
Vásárlási szándékát a sales@udulo.mta.hu e-mail címen jelezheti.

Ajándékutalvány MTA üdülési Központ