Ezt az oldalt az MTA igényjogosult kollégái számára hoztuk létre

Nekik szeretnénk megkönnyíteni, hogy foglalásukat vagy ajánlatkérésüket a lehető legkönnyebben és gyorsabban leadhassák

Az aktuális árak megtekintése az alábbi zöld gombra kattintva válik elérhetővé

AKADÉMIA PANZIÓ

Különleges élmény visszatérni egy kiadós történelmi várlátogatásra ebbe a patinás, felújított műemlék épületbe. Foglaljon szobát még ma az antik bútorok és a barokk birodalmába!

matrafured

MÁTRAFÜRED HOTEL AKADÉMIA

Egyedülálló pihenési lehetőség egy egyedülálló magyar régióban. Tiszta levegő, nyugalom és csend teljes harmóniája várja Önt nálunk, ha üdülőnkben száll meg. Legyen szó családi vakációról, céges eseményekről vagy csak egy romantikus hétvégéről, itt megtalálja, amit keres. Minket választva belekóstolhat az egykori magyar grófok legendás hétköznapjaiba.

MÁTRAHÁZAI AKADÉMIAI TUDÓS ÜDÜLŐ

Élvezze ki Ön is a Mátra varázslatos kincseit! Üdülőnk egy igazán különleges hegyvidéki környezetben található, körbevéve több hektárnyi erdővel, elképesztő nyugalommal és a természet minden élményével. Garantáljuk, hogy a feltöltődés és a kikapcsolódás nálunk nem lesz hétköznapi.

MTA_Matrahaza_matrahazai_akademiai_tudos_udulo_4187

ERDŐTARCSAI AKADÉMIAI ÜDÜLŐ ÉS ALKOTÓHÁZ

Szálljon meg Ön is a festői hangulatú “kastélyos” községben, ahol lenyűgöző táj és három hektárnyi élmény várja! Csendes környezet, patinás barokk stílus, gondozott kastélypark, kerti tó, szökőkút. Mind tökéletes kellékei a nyugodt és pihentető feltöltődésnek.

BALATONALMÁDI AKADÉMIAI ÜDÜLŐ

Üdülőnkben Balatonalmádi központi helyén várjuk Önt, körülbelül 100 méterre a Balaton partjától, zavartalan környezetben. Válassza a 21 hangulatos, klimatizált szobáink egyikét és pihenjen meg a gondozott, saját kertünkben. Ezután töltődjön fel a nyári napsugarakban és mártózzon meg a Balaton kellemes vizében!

vizparti ajánlat

BALATONVILÁGOSI AKADÉMIAI ÜDÜLŐ

Senkinek sem kell elmesélni, hogy mennyire hangulatos nyaralni a magyar tenger partján. Ezt egyszerűen csak át kell élni. Újra és újra. Közvetlen tóparti kapcsolattal, karbantartott privát parkkal és 27 klimatizált szobával várjuk minden kedves Balaton-rajongót! Üdülőnkben nemcsak a balatoni élmények várják, hanem jóízű ételeink és segítőkész kollégáink is.

BALATONFÜREDI JÓKAI ÉS KISFALUDY TÁRSASÜDÜLŐK APARTMANJAI

Üdülőink bármelyike kiváló választás azoknak az apartman típusú szálláskedvelő vendégeknek, akik a Balaton-part északi fővárosában szeretnének jó áron kikapcsolódni. Ha nem igénylik a külön ellátást és nem ragaszkodnak a szállodai reggelihez, érdemes nálunk megszállni.

MTA_domus_collegium_hungaricum_8530

DOMUS 'COLLEGIUM HUNGARIKUM'

Nagyszerű megoldás azoknak, akik szeretnének szálláshelyükön továbbtanulni és olvasgatni. Kellemes, nyugodt pihenőhely, könyvtárszoba és külön dolgozóhelyiség biztosítja vendégházunkban az aktív kikapcsolódást.

KAPCSOLAT ÉS KÖZVETLEN FOGLALÁS LEADÁSA (EMAIL ÉS TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGEK)

Kedves Vendégünk,
Lepje meg szeretteit Karácsony alkalmából egy pihentető belföldi üdüléssel! Az utalvány a vásárlástól számított egy évig érvényes.
Vásárlási szándékát a sales@udulo.mta.hu e-mail címen jelezheti.

Ajándékutalvány MTA üdülési Központ