MÁTRAFÜRED HOTEL AKADÉMIA

A Mátrafüred Hotel Akadémia egyedülálló pihenési lehetőség egy egyedülálló magyar régióban. Tiszta levegő, nyugalom és csend teljes harmóniája várja Önt nálunk, ha üdülőnkben száll meg.
Legyen szó családi vakációról, céges eseményekről vagy csak egy romantikus hétvégéről, itt megtalálja, amit keres.
Minket választva belekóstolhat az egykori magyar grófok legendás hétköznapjaiba.

Varázslatos mátrai környezet

Teljes kikapcsolódás

Élményteli borvidék

Őspark sétautakkal

SZÉP kártya elfogadás

MTA_Matrafured_matrafuredi_akademiai_udulo_es_malom_fogado_9105

MÁTRAFÜRED HOTEL AKADÉMIA

A Mátra varázsa, csend, nyugalom és tiszta levegő. Ezt kínálja a hegyek által közrefogott csodálatos erdei környezetben fekvő Mátrafüredi Akadémiai Üdülő és Malom Fogadó. 

Az égig érő fenyők, csobogó patak, árnyas zugok mellett, egész évben kényelmes szobák, házias konyha és maximális vendégszeretet várja itt a vendégeket. Sétautak, kialakított turista utak kínálnak frissítő testmozgásra lehetőséget az aktív pihenésre vágyóknak. Az üdülő elhelyezkedése kiváló lehetőséget biztosít a Mátrában megbúvó nevezetességek, a mátraaljai borvidék, Gyöngyös város környékének, illetve a parádi térség nevezetességeinek csillagtúraszerű felfedezésére. 

A természetet kedvelő, passzív és aktív pihenésre vágyó vendégeinknek, valamint rendezvények és továbbképzések megrendezésére ajánljuk a Mátrafüredi Akadémiai Üdülő és Malom Fogadó létesítményét.

0
Nagyszerű
Személyzet
Elhelyezkedés
Felszereltség
Kényelem
Ár-érték arány
Tisztaság

Vendégeink értékelései alapján

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT

 

Amennyiben csoportkedvezményre kérne ajánlatot vagy igényjogosult,
akkor az alábbi ajánlatkérés gombra kattintson

FOGLALJON EGYSZERŰEN

TWN 2 ágyas szoba

Erdőre néző szoba, 2 különálló ággyal

TWN 2 ágyas mozgáskorlátozott szoba

Erdőre néző, mozgáskorlátozott szoba 2 különálló ággyal (kérés esetén összetolható)

TRPL háromágyas szoba

3 külön ágyas (kérés esetén összetolható), erdőre néző szoba

2 szobás, egybenyitható családi szoba 

2 x 2 ágyas (kérés esetén összetolható) udvarra néző, különálló családi szobák

KÉPGALÉRIA

RENDEZVÉNY

A  Mátrafüred Hotel Akadémia rendezvényterme egyidejűleg 60 fő befogadására alkalmas, igény szerint összenyitható vagy elszeparálható.

Tökéletes helyszín családi rendezvények (esküvők, keresztelők, ballagási étkezések, bankettek, évfordulók, születésnapok) megrendezésére, illetve munkaebédek, „fehérasztal melletti” megbeszélések, tárgyalások, konferenciák megtartására.

A hang- és vizuáltechnikai eszközökkel (projektor, vetítővászon, flipchart, mikrofon) felszerelt, széksoros berendezésű terem ideális konferenciák, szimpóziumok, továbbképzések lebonyolítására.

GASZTRONÓMIA

A 60 fő befogadására alkalmas étterem házias ízekkel, helyi és nemzetközi fogásokkal, reggelente büféasztalos reggelivel (20 fő felett), menüválasztásos főétkezésekkel várja a vendégeket.

LÁTVÁNYOSSÁGOK A KÖZELBEN

Kozmáry-kilátó

3 perc autóútra

Palóc Néprajzi Magángyűjtemény és Babakiállítás

2 perc autóútra

Mátravasút

10 perc autóútra

Libegő

5 perc autóútra

Mátra Múzeum

10 perc autóútra

VENDÉGTÁJÉKOZTATÓ

KAPCSOLAT

Liszt Ferenc Nemzetközi Reptérről:

Az M0-s körgyűrűn Nyíregyháza felé, majd az M3-as autópályán Miskolc irányában a 70-es számú kijáratig (Gyöngyös – Nyugat), majd a 24-es úton haladva Gyöngyösön keresztül Mátrafüred irányába.

Keleti pályaudvarról busszal:

M2-es metróval a Puskás Ferenc Stadion megállóig. A Stadionok pályaudvarról naponta több alkalommal indul közvetlen járat Gyöngyös-Mátrafüred felé. Az átlagos menetidő 1 óra 50 perc, javasolt leszállás Mátrafüred / Autóbusz-váróterem megálló. Az üdülő épülete kb. 200 méterre található a megállótól, a 24-es út mellett.

Keleti pályaudvarról vonattal:

2022. decembere óta közvetlenül a Keleti pályaudvarról vonattal is el lehet jutni hozzánk, Gyöngyös vasútállomásra. Minden óra 30 perckor indul a Mátra InterRégió járat, ami kényelmes, tiszta, és tágas. Innen a gyöngyösi autóbusz-pályaudvarra átsétálva (9 perc, 600 m) a Mátrafüred felé tartó buszok valamelyikével jutnak el hozzánk.

Nyugati pályaudvarról:

A Lehel úton keresztül az M0 / M3 / Nyíregyháza / Debrecen / Miskolc felhajtó felé, ahonnan az M3-as autópályán Miskolc irányában a 70-es számú kijáratig (Gyöngyös – Nyugat), majd a 24-es úton haladva Gyöngyösön keresztül Mátrafüredig.

Déli pályaudvarról:

M2-es metróval a Puskás Ferenc Stadion megállóig. A Stadionok pályaudvarról naponta több alkalommal indul közvetlen járat Gyöngyös-Mátrafüred felé. Az átlagos menetidő 1 óra 50 perc, javasolt leszállás Mátrafüred / Autóbusz-váróterem megálló. Az üdülő épülete kb. 200 méterre található a megállótól, a 24-es út mellett.

Kedves Vendégünk,
Lepje meg szeretteit Karácsony alkalmából egy pihentető belföldi üdüléssel! Az utalvány a vásárlástól számított egy évig érvényes.
Vásárlási szándékát a sales@udulo.mta.hu e-mail címen jelezheti.

Ajándékutalvány MTA üdülési Központ