MÁTRAHÁZAI AKADÉMIAI TUDÓS ÜDÜLŐ

Üdülőnk egy igazán különleges hegyvidéki környezetben található, körbevéve több hektárnyi erdővel, elképesztő nyugalommal és a természet minden kincsével. Garantáljuk, hogy a feltöltődés és a kikapcsolódás nálunk nem lesz hétköznapi.

Meseszép mátrai kilátás

LCD TV

Zárt parkoló

Őspark sétautakkal

SZÉP kártya elfogadás

MTA_Matrahaza_matrahazai_akademiai_tudos_udulo_4083

MÁTRAHÁZAI AKADÉMIAI TUDÓS ÜDÜLŐ

A Mátra szívében, mesebeli természeti környezetben, több hektáros erdőben található Mátraházai Akadémiai Tudós Üdülő.

Ha szeretnénk kicsit összeolvadni a természettel, élvezni a madárcsicsergést, figyelni a mókusokat, ki szeretnénk zárni a zajos külvilágot, akkor keresve sem találhatunk ideálisabb szálláshelyet.

Az allergiások számára különösen kedvező, hogy a levegő por és pollen szegény, a házi poratka ezen a magasságon már nem él meg.

A kitűnő klimatikus adottságok, a csendes, erdei környezet egyedülálló lehetőséget biztosít általános kikapcsolódásra és regenerálódásra.

A környéken több turista útvonal és sétaút várja a kirándulni vágyókat. A Kékestetői Sícentrum mindössze 4 km távolságra található a Mátraházai Akadémiai Tudós Üdülő területétől.

Nagyszerű
0
Személyzet
Elhelyezkedés
Felszereltség
Kényelem
Ár-érték arány
Tisztaság

Vendégeink értékelései alapján

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT

 

Amennyiben csoportkedvezményre kérne ajánlatot vagy igényjogosult,
akkor az alábbi ajánlatkérés gombra kattintson.

FOGLALJON EGYSZERŰEN

SGL 1 ágyas fákra néző szoba

Fákra néző szoba, 1db különálló ággyal

SGL 1 ágyas fákra néző szoba erkéllyel

Fákra néző szoba, 1 különálló ággyal és terasszal

TWN 2 ágyas fákra néző szoba

2 külön ágyas (kérés esetén összetolható), fákra néző szoba

TWN 2 ágyas fákra néző szoba, terasszal

2 külön ágyas (kérés esetén összetolható), fákra néző szoba terasszal

KÉPGALÉRIA

RENDEZVÉNY

Az étterem 65 fő befogadására alkalmas. Kiváló lehetőséget kínál családi események (esküvők, keresztelők, ballagási étkezések, bankettek, évfordulók, születésnapok) illetve munkaebédek, „fehérasztal melletti” megbeszélések, tárgyalások, konferenciák megrendezésére

A konferenciaterem 65 fő befogadására alkalmas. A hang- és vizuáltechnikai eszközökkel (mikrofon, hangfalak, vetítővászon, flipchart, projektor) felszerelt, széksoros berendezésű terem ideális konferenciák, szimpóziumok, továbbképzések megtartására.

Kisebb létszámú konferenciák, szimpóziumok, továbbképzések lebonyolítására rendelkezésre áll a Mátraházai Akadémiai Tudós Üdülő 18 fő befogadására alkalmas könyvtárszobája.

GASZTRONÓMIA

Hangulatosan berendezett 65 fős éttermünkben házias ízekkel, helyi és nemzetközi fogásokkal, reggelente büféreggelivel, menüválasztásos főétkezésekkel várjuk vendégeinket.

A földszinti társalgóban drinkbár-kávézó áll a vendégek rendelkezésére.

LÁTVÁNYOSSÁGOK A KÖZELBEN

Kozmáry-kilátó

10 perc autóútra

Mátraszentistváni Sípark

22 perc autóútra

Naphimnusz Park

4 perc autóútra

Oxygen Adrenalin Park

5 perc autóútra

Mátra Múzeum

15 perc autóútra

VENDÉGTÁJÉKOZTATÓ

KAPCSOLAT

Liszt Ferenc Nemzetközi Reptérről:

Az M0-s körgyűrűn Nyíregyháza felé, majd az M3-as autópályán Miskolc irányában a 70-es számú kijáratig (Gyöngyös – Nyugat), majd a 24-es úton haladva Gyöngyösön keresztül Mátraházáig.

Keleti pályaudvarról:

M2-es metróval a Puskás Ferenc Stadion megállóig. A Stadionok pályaudvarról naponta több alkalommal indul közvetlen járat Gyöngyös-Mátraháza felé. Az átlagos menetidő 1 óra 50 perc, javasolt leszállás Mátraháza, Üdülők megálló. Az üdülő épülete kb. 200 méterre található a megállótól, a 24-es út mellett.

Nyugati pályaudvarról:

A Lehel úton keresztül az M0 / M3 / Nyíregyháza / Debrecen / Miskolc felhajtó felé, ahonnan az M3-as autópályán Miskolc irányában a 70-es számú kijáratig (Gyöngyös – Nyugat), majd a 24-es úton haladva Gyöngyösön keresztül Mátraházáig.

Déli pályaudvarról:

M2-es metróval a Puskás Ferenc Stadion megállóig. A Stadionok pályaudvarról naponta több alkalommal indul közvetlen járat Gyöngyös-Mátraháza felé. Az átlagos menetidő 1 óra 50 perc, javasolt leszállás Mátraháza, Üdülők megálló. Az üdülő épülete kb. 200 méterre található a megállótól, a 24-es út mellett.

Kedves Vendégünk,
Lepje meg szeretteit Karácsony alkalmából egy pihentető belföldi üdüléssel! Az utalvány a vásárlástól számított egy évig érvényes.
Vásárlási szándékát a sales@udulo.mta.hu e-mail címen jelezheti.

Ajándékutalvány MTA üdülési Központ